C/ Pau, 48 | Ciutadella de Menorca Tel. 971 48 03 99 info@ritaflorit.com

Som un equip de professionals dirigits per la doctora Rita Florit que, des del 1987, treballen per a millorar la salut de la boca i articulació temporo-mandibular sota els principis de la rehabilitació neuro-oclusal.

Treballem a més de la doctora Rita Florit, metge estomatòleg, els odontòlegs Mònica Marquès Rodríguez i Rita Vallori Florit en odontologia general.

Ens dóna suport el cirurgià maxilo-fcial el doctor Eduard Molina, encarregat de la cirurgia convencional com extracció de cordals i cistectomies i de la col·locació d’implants.

La resta de l’equip, imprescindible, els higienistes Juanjo Florit, Sion Monjo i Asun Jover i la recepcionista, Clara Capó.

Sense tots, res funcionaria com cal.

Rita Florit

Estomatòleg

Mònica

Odontòleg

Juanjo

Higienista

Asun

Higienista

Sion

Higienista

Clara

Recepcionista


Filosofia


La nostra idea és la prevenció, intentant que la boca pugui durar fins a la fi de la nostra vida.

Considerem la boca com l’aparell que serveix per mastegar, sense oblidar el seu factor de salut, com prevenció i tractament de la caries dental , els problemes periodontals, i les alteracions que a nivell bucal provoquen una lesió o mal funcionament de l’articulació temporo-mandibular, tan fonamental per a poder, com hem dit, mastegar en les millors condicions.

Ens preocupa el futur de la boca dels nostres fills, intentant fer una ortodòncia el mes precoç possible. Dita ortodòncia interceptiva, utilitzant uns aparells que estimulen el bon desenvolupament del ossos per quan hi hagi la dentició definitiva es col·loquin les dents de la forma més natural possible evitant, com a filosofia, les extraccions dentàries per aconseguir un somriure perfecte i, en conseqüència, una masticació perfecta.

Intentem donar el millor tractament segons l’economia del pacient.

Procurem estar al darrer tant amb materials, tècniques i tractaments.

Com a prevenció i estimulant per a nosaltres és imprescindible la pràctica habitual de la higiene dental, com a prevenció de la malaltia més habitual de la salut que és la caries dental i la periodontosis. Som poc intervencionistes cercant obtenir els millors resultats sense ser agressius si no és absolutament imprescindible.

  • C/ Pau, 48 | Ciutadella
  • (+34) 971 48 03 99
  • info@ritaflorit.com

  • C/ Guiem Coll, 27, 1r | Ferreries
  • (+34) 971 15 51 38
  • info@ritaflorit.com